Nordiska Travmuseet önskar God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Travmuseet kan se tillbaka på ett intressant 2021, kanske det händelserikaste året sedan starten. Under 2021 fick vi chansen att hedra  både årets och fjolårets Hall Of Fame-invalda i Årjäng under juli och sedan arrangera en Guldnålsmiddag på Solvalla i november, för alla tvåbenta som valts in i Hall Of Fame.

Men 2021 har varit så mycket mer. I början av 2021 överlämnade Svensk Travsport ansvaret för Tusenklubben till oss och sedan i höstas kan du se intressant information om just Tusenklubben på vår hemsida. Dels vilka som är på väg dit, vilka som nått fram och vilka som är på väg mot nya tusental.

På hemsidan och på sociala medier har vi arbetat för att nå travhistoriskt intresserade, som av olika skäl inte kunnat besöka oss. Under året har vi presenterat ett antal filmer från våra utställningar där Per Skoglund är ciceron. På hemsidan har vi även lagt ut en uppskattad virtuell rundtur.

Sist men inte minst. Juletid innebär att det är dags att nominera två- och fyrbenta kandidater till Hall Of Fame. Vilka kan då nominera? Jo det gör journalister och fotografer som är medlemmar i SHK (Svenska Hästsportjournalisters Klubb) och medlemmar hos oss på Nordiska Travmuseet i Årjäng. Ditt förslag vill vi ha senast 31 december per e-post eller vanlig post.

E-post:

marita@travmuseet.com

Vanlig post:

Nordiska Travmuseet
Marknadsvägen 24
672 31 Årjäng

Medlemskap: Inte medlem? Medlemsavgiften är 200 kronor och du betalar på Bankgiro 5171-9607.

Bilden: Maharajah och Stefan Hultman. Båda invalda i Hall Of Fame, Stefan Hultman 2017 och Maharajah 2021. Foto: Anna Gerdmarker – TR Bild.